Afstreep-kaart ‘Bed’ free printable

Blitz Ontwerpt free Printable Bed kinds slapen

Afstreep-kaart voor de kleintjes

Iedere ouder herkent het wel, nachtelijke avonturen met de kids als ze klein zijn. Ook hier in huis een herkenbaar verhaal 😉 Onze oudste sliep als klein kindje altijd al heel goed en nog steeds (hij is nu acht jaar) is hij een uitslaper. Altijd klokje rond. Onze jongste daarentegen, die is vanaf jongs af aan om de twee uur wakker in de nacht. Er bleek uiteindelijk een oorzaak te zijn, en nadat hij op heel jonge leeftijd is hij geopereerd aan zijn oren en neusamandel, kon hij in ieder geval weer lekker slapen. Maar dat ritme zat erin en tot 3,5 jaar oud kwam hij om die twee uur uit bed. Dat is inmiddels gelukkig wel verbeterd, maar iedere nacht komt hij midden in de nacht uit bed, wil tussenin slapen en het liefst ook een warm flesje. 😉 (Note; deze blog schrijf ik niet om daar advies over te krijgen iig. 😉 ) Met deze free printable bed kwamen we gelukkig tot bewustwording en een oplossing!

Oefenen

Hoe gezellig ik het vind dat hij tussenin komt liggen, ik slaap er zelf niet heel diep van. Tijd dus om te gaan oefenen iedere nacht in zijn eigen bed te slapen. Geloof mij, we hebben echt van alles geprobeerd, de adviezen vliegen je om de oren. Nu hij vier jaar is, hebben wij ook uitgelegd waarom hij lekker in zijn eigen bedje mag slapen. Dus heel de nacht in zijn eigen bed slapen en zonder flesje. Gelukkig merk hij zelf ook, dat hij zich meer uitgeslapen voelt als hij de nacht doorslaapt, daar helpen wij hem dan soms weer even aan herinneren.

Iedere ochtend krassen

Ik had bedacht om een afstreep-kaart, of een kraskaart, of beloningskaart, hoe je het ook wilt noemen, te maken voor hem. Ieder nacht dat hij in zijn eigen bedje slaapt en zonder fles, mag hij een rondje inkleuren in de ochtend. En wanneer de kaart vol is, mag hij een cadeautje uitzoeken. Dat cadeautje is al bekend, een setje pandabeertjes voor bij de Playmobil dierentuin die hij voor zijn vierde verjaardag kreeg. Iedere ochtend hoor ik nu, ‘Mama, hoe laat is het? Is het al ochtend?’. En wanneer het inderdaad al ochtend is en hij in zijn eigen bedje heeft geslapen, is hij helemaal trots en wil naar beneden om een rondje in te kleuren. Deze free printable bed is dus ook voor hem een feestje!

Free printable bed downloaden

Ik illustreerde een bed, met leuke herkenbare items uit de kinderkamers hier,  en maakte daar een afstreep kaart mee. Deze heb ik nu als free printable voor jullie online gezet! Je download de afstreep-kaart ‘bed’ hier gratis! Heel veel plezier met deze free printable bed en deel gerust een foto op social media! Vergeet mij daarin niet te taggen, zodat ik het kan zien! Ben je op zoek naar nog meer printables door mij ontworpen? Meer printables vind je hier!

Veel plezier met de free printable bed!

Creatieve groet,

Liseth

P.s. wil jij ook een printable laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Door mij geïllustreerde ansichtkaarten in mijn shop!

Geniet jij ook zo van mijn illustraties op mijn printables? Ik heb een shop vol mooie ansichtkaarten en kerstkaarten door mij geïllustreerd. Of wat dacht je van een mooie canvas tas, waar je helemaal ‘de Blitz’ mee maakt? Natuurlijk maak ik een blij dansje wanneer iemand bij mij shopt. Bekijk hier al het moois in mijn shop! Wat leuke voorbeeldjes al hieronder! En superfijn dat jij al geniet van mijn printables!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.