Website Chiesanuova

Website Chiesanuova Limoncello Blitz Ontwerpt webdesign Mediamora

Website Chiesanuova

Voor dorpsgenoot én Award-winning Limoncello-maker Hidde, mocht ik een nieuwe website ontwerpen! Want wie in de schijnwerpers staat met zijn vier internationale awards (ook goud!), mag ook een mooie website hebben van diezelfde kwaliteit! Een logo had Chiesanuova al, maar om deze net even wat meer passend te maken bij de site, updatete ik het logo voor Hidde. Hieronder zie je links het eerste logo, rechts het nieuwe logo voor op de site. Met deze leuke vorm kun je heel veel in een mooi modern ontwerp!

Illustraties & animaties

Het is natuurlijk super leuk om voor een dorpsgenoot te mogen ontwerpen, een hele eer! De website en branding voor deze nieuwe site heb ik ontworpen, voor de technische kant van de website heb ik samengewerkt met Mediamora. Ik ontwerp, zij bouwt, samen hebben we weer iets moois neergezet! Ook heb in bijpassende stijl illustraties ontworpen, Hetty van Mediamora maakte er animaties van. Zo bewegen de illustraties van de citroenen en bladeren mee in de hoogte, super tof geworden én origineel. Een store-locator en 18+ leeftijdscheck mocht natuurlijk niet ontbreken bij zo’n mooi product! Ook zie je onderstaand het kleurenpalet dat ik samenstelde voor de vernieuwde branding voor Chiesanuova, passend bij het product, doelgroep én de eigenaar van het bedrijf.
Je kunt de website van Chiesanuova hier bekijken. (Leuk om te weten, voor de vrouw van Hidde heb ik ook meerdere logo’s en websites ontworpen!

Reactie van mijn klant

‘Het is erg fijn om met Liseth samen te werken. Ze denkt met je mee en luistert naar je wensen. Ze vertaalt deze wensen naar een plan en samen werken we naar het eindresultaat. Ze staat open voor kritiek en kan snel handelen. Vragen worden snel beantwoord en dat is erg fijn wanneer je snel wilt schakelen. Dit gaf voor ons de doorslag om met Liseth samen te werken.’

Website ontwerp

Hieronder een overzicht van de website welke ik voor Chiesanuova mocht ontwerpen, maar natuurlijk véél leuker om deze live te bekijken, met al zijn bewegende items! Wil jij ook een webiste laten ontwerpen met mooi ontwerp, goed werkende functies, snelheid en meer? Neem dan contact met mij op, ik help je graag!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.