Website Blitz Ontwerpt

Website Blitz Ontwerpt Grafisch ontwerp illustraties

Website

Bij het ontwerpen van mijn nieuwe logo, huisstijl en branding, hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Deze heb ik ook zelf ontworpen en daarin heb ik voor de technische kant samengewerkt met Kiesling Digital. Ik hou mij bezig met de vormgeving, Cristian de technische kant. Ook wanneer ik voor mijn klanten een website ontwerp (want hoe tof is het om het totaalpakket te mogen ontwerpen!), werk ik samen met hem. We zijn een fijn team, en bovendien, ik vind het veel leuker om mij met de vormgeving bezig te houden, en de technische kant uit te kunnen besteden.

Techniek

Bij het ontwerpen van een website kom je voor veel keuzes te staan, wat je verwerkt wilt hebben in je website en hoe we dat doen. Daarover kan ik je natuurlijk adviseren! Iig. zal je website responsive zijn, SEO technisch in orde, worden opgebouwd in WordPress, snel zijn, en er zullen vele mogelijkheden zijn. Wil je meer informatie of een prijs aanvragen? Ik hoor je graag!

Portfolio

Mijn website is een echte portfolio website, met veel beeldmateriaal. Mooi gestructureerd en duidelijke navigatie. Je kunt zoeken op categorie, maar ook op klanten. Zo krijg je een mooi overzicht van wat ik doe. Alles dat ik ontwerp, ontwerp ik op maat en maak dat passend bij jou en jouw bedrijf. Ook daarvoor geldt, neem gerust contact op als je eens wilt sparren over een mooi ontwerp of leuke samenwerking. Ook vind je er een blog-pagina, mijn werkwijze, lees je over mij en veel meer!

Shop

In mijn website heb ik een leuke webshop zitten, met daarin ansichtkaarten, kerstkaarten en meer, door mij ontworpen en geïllustreerd! Je shopt mijn collectie natuurlijk voor jezelf, maar ook heel leuk om een leuke set ansichtkaarten, notitieblokjes en meer cadeau gegeven!

Techniek: webdesign, illustraties, grafisch ontwerp
Levering: website met diverse functies

Een aantal voorbeelden van pagina’s, maar live kijken is natuurlijk veel leuker en mooier! (en je vindt er veel meer pagina’s):

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.