Logo Diëtistenpraktijk Femke van Liere

Logo Diëtistenpraktijk Femke van Liere Blitz Ontwerpt illustraties

Logo Diëtist

Femke van Liere heeft op twee locaties een diëtistenpraktijk. Ik ontwerp al langere tijd voor haar voor beide locaties, maar toen zij toe was aan een nieuw logo, maakte ik toch een sprongetje dat ik ook het logo mocht ontwerpen! Samen bespraken we haar wensen, doorliepen we mijn vragen en puntjes van aandacht in het ontwerpproces en gaf ik haar technisch- en kleurenadvies. Femke heeft gekozen voor een kleurenpalet met natuurlijke kleuren én het mocht zonnig zijn. Gelukt!

Illustraties

In het logo mochten drie onderdelen van haar vak terug komen, ‘voedingsadvies, dieetadvies & leefstijlcoaching’. Ik heb ervoor gekozen om deze te illustreren in het ontwerp, zodat er een origineel beeldmerk ontstaat. Deze kan ze ook los gebruiken op bijvoorbeeld op haar website of social media. Zo kun je op een heel toffe en herkenbare manier overal je logo terug laten komen in huisstijl en branding.

Twee locaties, twee logo’s

Femke van Liere heeft een diëtistenpraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel (onze woonplaats) en in Drunen. Voor beide locaties wilde ze voor dezelfde uitstraling gaan, voor de herkenbaarheid. Hieronder zie je dan ook het tweede logo, voor de locatie Drunen. Het Beeldmerk is hetzelfde, de naam van de locatie is er in aangepast.

Drukwerk

Voor Femke mocht ik ook haar huisstijl ontwerpen. Visitekaarten en verwijsblokken, welke door huisartsen en artsen gebruikt zal worden voor doorverwijzingen naar de diëtistenpraktijk.

Website

De websites van Femke draaiden al en hierin hoefden alleen de kleuren aangepast te worden. Ook daar heb ik haar bij geholpen. (Het resultaat zal ik niet in mijn portfolio tonen, omdat het een bestaand ontwerp was en niet dat van mij.) Dus ook als het jouw wens is om op deze manier alleen kleuren aan te passen op je bestaande website, dan kan ik je daar altijd bij helpen!
Wil je een nieuwe website door mij laten ontwerpen, dan geef ik je daar natuurlijk graag meer informatie over. Hier vind je alvast een korte uitleg over het laten ontwerpen van een website door mij.

Ook TOE AAN EEN NIEUW LOGO?

Ben jij ook op zoek naar een nieuw logo, origineel en passend bij jou én jouw bedrijf? Lees hier alvast meer over het laten ontwerpen van een nieuw logo en branding , en over mijn werkwijze. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op. Ik help je graag!

Techniek: grafisch ontwerp en illustraties
Levering: logo, huisstijl, drukwerk, website-ondersteuning

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.