Logo Mediamora

Logo Mediamora Webdesign Blitz Ontwerpt

Logo Mediamora

Voor Hetty van Mediamora mocht ik een logo en illustraties ontwerpen. Een toffe nieuwe huisstijl dus! Hetty is webdesigner en heeft daarom natuurlijk zelf haar nieuwe website ontworpen, prachtig in de nieuwe huisstijlkleuren en met de illustraties erbij! Hetty ken ik al een hele tijd. Wanneer ik een website ontwerp, is Hetty ‘mijn’ technische dame, die de technische kant van de website bouwt. Extra tof dus, om nu voor haar te mogen ontwerpen!
Deze opdracht heb ik mogen ontwerpen via mijn collega Marte Methorst, Art Director voor Mediamora. Marte heeft een merkconcept ontwikkeld en daar een prachtig moodboard voor gemaakt (dat je hieronder ziet). Aansluitend heb ik de ontwerpen gemaakt. Het is een mooi totaalbeeld geworden. Een leuke samenwerking met zijn drieën weer!

Het logo is een mooi vrouwelijk, stoer logo geworden, passend bij Hetty zelf en natuurlijk haar bedrijf. Wie Hetty goed kent, zal ook een mooi kenmerk van haar erin herkennen… De rode haarlok, die ik abstract heb weergegeven, maar overal in terugkomt. Het logo, de illustraties, als element in de website… Wat een feest zo’n prachtig compleet plaatje!

Illustraties

Ook voor dit project mocht ik illustraties ontwerpen. Illustraties versterken je boodschap, ze ondersteunen het visueel en je creëert daarmee ook een sfeer, die je als ontwerper voor ogen hebt voor de huisstijl en branding voor je klant. In mijn illustraties voor mijn klanten herken je altijd mijn handtekening/stijl, maar zijn ze altijd op maar voor jouw bedrijf en passend bij jouw huisstijl. Bekijk hier de illustraties die ik heb ontworpen voor Mediamora. Hieronder alvast een leuk voorproefje, om te zien hoe mooi de illustraties op de website staan!

Recensie

Reactie van klant Hetty van Mediamora:
‘Liseth heeft m’n logo ontworpen en ik ben echt superblij met het resultaat! Het logo past helemaal bij mijn bedrijf en bij m’n branding. Ik vond het belangrijk dat het er strak en professioneel uit zou zien en dat ik het goed door kon vertalen naar het ontwerp van mijn website en alle andere communicatiemiddelen. Dat is helemaal gelukt en ik zou Liseth zeker aanbevelen voor het ontwerpen van je logo en huisstijl!’

Bekijk hier de website van Mediamora, door Hetty zelf ontworpen, met mijn logo en illustraties erin!

Wil jij ook een website, logo, illustraties en/of huisstijl door mij laten ontwerpen? Neem dan contact op en ik vertel je meer! En over mijn ideeën voor jouw bedrijf!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.