Illustraties Mediamora

Illustratie dame rode haarlok Hetty Mediamora Blitz Ontwerpt website logo

Illustraties Mediamora

Voor Mediamora mocht ik het logo en een drietal illustraties ontwerpen. Illustraties versterken je boodschap, ze ondersteunen het visueel en je creëert daarmee ook een sfeer, die je als ontwerper voor ogen hebt voor de huisstijl en branding voor je klant. De illustraties heb ik ontworpen in de stijl van het nieuwe logo.

De wens van de klant was dat het er strak en professioneel uit mocht zien. Hetty is een lieve nuchtere en tikkeltje stoere dame, met haar prachtige rode lokken. Dit wilde ik graag terug laten komen in het logo ontwerp en ook in de illustraties. Uiteindelijk is de strak vormgegeven rode lok een hoofdrol gaan spelen in de ontwerpen. Je ziet dit ook terug op haar website, waar deze rode lok steeds als element terugkomt. Je bekijkt hier het logo dat ik voor Mediamora heb ontworpen.

Waar staan de illustraties voor?

De illustraties versterken allen een onderwerp op de website, in dit geval de USP’s (Unique Selling Points) van Mediamora. Op volgorde van links naar rechts;
1: Expertise; Alle technische kennis en deskundigheid is in huis om jou optimaal te helpen.
2: Succesformule; Met mijn unieke succesformule gaat jouw website écht voor je werken.
3: Oog voor jou; Jij wordt gezien en gehoord. Dat geeft rust en vertrouwen. En jij krijgt het podium dat je verdient.

Zo zie je dat de boodschap wordt versterkt en bijvoorbeeld ‘Oog voor jou’ ontzettend persoonlijk wordt doordat het de abstracte lok van Hetty bevat, de ‘a’ van het logo erin voorkomt en meer. Een feestje wel om een website met illustraties verder te mogen aankleden! En waardevol! Hieronder een voorproefje, maar nog leuker is het natuurlijk om het live te bekijken!

RECENSIE

Reactie van klant Hetty van Mediamora:
‘Liseth heeft m’n logo en illustraties ontworpen en ik ben echt superblij met het resultaat! Het logo past helemaal bij mijn bedrijf en bij m’n branding. Ik vond het belangrijk dat het er strak en professioneel uit zou zien en dat ik het goed door kon vertalen naar het ontwerp van mijn website en alle andere communicatiemiddelen. Dat is helemaal gelukt en ik zou Liseth zeker aanbevelen voor het ontwerpen van je logo, huisstijl en illustraties!’

Bekijk hier de website van Mediamora, door Hetty zelf ontworpen, met mijn logo en illustraties erin! Deze opdracht heb ik mogen ontwerpen via mijn collega Marte Methorst, Art Director voor Mediamora.

Wil jij voor jouw bedrijf ook illustraties, logo, huisstijl en/of een website door mij laten ontwerpen? Neem dan contact op en ik vertel je meer wat voor leuke ideeën ik voor jouw bedrijf heb!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.