Logo Jouw Mind Coach

Jouw mind coach logo hypnose nlp_Blitz Ontwerpt

Logo hypnose en NLP coach

Voor mijn middelbare school vriendinnetje mocht ik een logo ontwerpen voor haar nieuwe bedrijf ‘Jouw Mind Coach’. Wat een eer, zo leuk! Iris wilde met haar nieuwe logo hypnose een hippere look-and-feel geven. Ook mocht het liefdevol zijn.

Mooi en waardevol proces

Samen gingen we op zoek, naar welke stijl bij Iris en haar bedrijf past. Welke kleuren horen daarbij en wat is haar doelgroep? Allemaal mooie vragen die aan bod komen tijdens het intakegesprek voor een logo ontwerp. Een gesprek dat jou zeker meer inzicht in jezelf en je bedrijf zal geven!

Illustraties

De wens was een hoofd in het logo vorm te geven, met hersens erin. Dmv. de ringen ‘in’ de hersenen, geven we de hypnose weer. Zo mooi hoe je met op maat gemaakte illustraties een boodschap of verhaal kan ondersteunen. Ook visitekaarten mocht ik voor Iris ontwerpen, wat een leuke opdracht!

LOGO LATEN ONTWERPEN?

Meer weten over het laten ontwerpen van een nieuw logo, en/of huisstijl & branding? Neem gerust contact op, ik geef je graag meer informatie. Ben je ook geïnteresseerd naar het prachtige vakgebied van Iris, of hoe ze jou kan helpen? Bezoek dan haar website!

REACTIE VAN MIJN KLANT

‘Mooi om te zien dat jij niet alleen naar het zakelijke aspect kijkt, maar ook naar de persoon erachter en dit in één logo weet te vangen. Ik vond het heel gaaf om jou te zien doen wat jij het liefste doet en fijn om samen te sparren. Ook de communicatie heb ik als erg prettig ervaren. Wat ben ik blij met mijn nieuwe logo en huisstijl! You’re the best.’

Levering: logo, huisstijl

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.