Logo FemAcademy

Logo Fem Academy online programma emotie eten Blitz Ontwerpt

Logo FemAcademy

Femke is al jaren een fijne klant van mij en zo mocht ik haar al vaker aan mooie ontwerpen helpen. Zoals onder andere dit logo voor haar diëtistenpraktijk, inclusief huisstijl. Deze praktijk heeft meerdere locaties en gaat binnenkort samen onder één naam ‘Fit for foodies’. Momenteel zijn we bezig met het ontwerpen van de nieuwe website voor Fit for Foodies, wat een feest! Maar Femke zou Femke niet zijn, als ze niet continue in beweging zou zijn en met mooie waardevolle nieuwe dingen bezig zou zijn. Zij heeft namelijk haar eigen Academy opgericht, de FemAcademy. Femke helpt in haar online academy dames die last hebben van emotie-eten en daar graag vanaf willen. En wat hoort er bij een nieuw bedrijf? Juist! Een nieuw logo, huisstijl en meer!

Voor de FemAcademy heb ik een mooi logo mogen ontwerpen. De wens was warm, vrouwelijk, met een mooie illustratie. Haar doelgroep; hoog opgeleide dames met zelfkennis en omdat zij zich niet gelukkig in hun vel voelen, willen werken aan zichzelf. Op basis van deze wensen, wetende wat haar doelgroep is én wat Femke past, maakte ik dit mooie warme kleurenpalet, dat je hieronder kunt zien.

Illustratie

Voor in het logo heb ik een mooie subtiele vrouwelijke illustratie gemaakt. Een illustratie vertelt een verhaal. In dit geval is de dame die ik geïllustreerd heb ‘kwetsbaar’, en wil ze graag aan zichzelf werken. De illustratie komt terug in de gehele huisstijl, website en de online academy en is ook te gebruiken als beeldmerk.

Online programma ontwerpen

Ook het online programma mocht ik ontwerpen voor FemAcademy! Zo leuk! Momenteel zijn we deze aan het ontwerpen en gaat het online progamma ‘Grip op je emotie-eten’ binnenkort online. Het e-book en de werkboeken voor de FemAcademy zijn ook door mij ontworpen. Binnenkort deel ik het ontwerp van de website en online academy hier in mijn portfolio met jullie. (En kun je je inschrijven mocht je aan het fijne programma van FemAcademy willen volgen.)

Website ontwerp

De website met salespagina staat inmiddels ook live, want, Femke staat binnenkort met een interview in een groot landelijk vrouwen-blad. Een mooi doel om een harde deadline voor de opdracht in te stellen. Alles ‘moet’ dan echt live staan, zodat de lezers de site en online academy ook goed vinden! Binnenkort deel ik hier de website met jullie.
Wil jij ook een logo of website laten ontwerpen door mij? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Reactie van mijn klant: ‘Helemaal blij met dit prachtige logo wat zo mooi laat zien wat ik wil uitstralen. Het dekt meer dan de lading in de kleuren die bij mij en het merk passen. Liseth heeft super goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. Ik ben super blij met de combinatie van de kleuren, vormen, illustratie en het lettertype.’

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.