Illustraties DigIQ (voor Universiteit van Amsterdam)

Illustratie gezond DigIQ Universiteit van Amsterdam Blitz Ontwerpt

Illustraties DigIQ voor de Universiteit van Amsterdam

Voor de tool DigIQ van de Universiteit van Amsterdam mocht ik logo, huisstijl, website én illustraties ontwerpen.  In de tool ‘DigIQ’ kun je als gebruiker testen wat je ‘kunt’ online en wat je ‘weet’ over het internet. Mijn taak als grafisch ontwerper en illustrator was om de hele test ‘beter te begrijpen’ te maken. Visueel de teksten ondersteunen zodat, wanneer deze niet volledig begrepen wordt, de gebruiker er alsnog goed doorheen kan lopen. En juist met illustraties kun je dit goed doen!

Er mocht in totaliteit een positieve sfeer ontstaan in de vormgeving van dit project. De DigIQ test is er niet om mensen een cijfer te geven van hoe goed of slecht ze presteren, nee, het is positieve feedback met daarin fijne tips waar je iets van kunt leren. De op maat adviezen zijn op éénieders testresultaat gebaseerd, dit hebben we in een handig systeem samengevoegd en vormgegeven. Ook het kleurgebruik is goed over nagedacht, want de kleuren moeten onder andere ook voor mensen die kleurenblind zijn goed te zien zijn. Bekijk ook het logo en de website van DigIQ in mijn portfolio, hoe ik tot deze ontwerpen ben gekomen!

Wil jij ook illustraties laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie en ik denk creatief met je mee voor wat bij jou past! Bekijk hier nog meer illustraties welke ik voor andere bedrijven hebt ontworpen. Klik vooral door op de portfolio items, want achter ieder voorbeeld van de klant, zitten meerdere illustraties!

Fijne samenwerking

In dit mooie project wil ik ook even de personen bedanken, waarmee we de DigIQ hebben neergezet. Projectleiders Jessica en Dian, thank you! Webbouwer Ivan van Wolfproductions en Jeroen ook! Prachtig werk neergezet met zijn allen! Het was fijn én gezellig samenwerken met jullie.

Reactie van mijn klant:
‘1. ‘Wat zijn we blij met het ontwerp van ons logo, huisstijl, website én illustraties die Liseth voor de DigIQ heeft gemaakt! We zijn niet alleen enthousiast over het eindresultaat – waar we overigens heel veel complimenten over krijgen – maar ook over het proces. Liseth is erg betrokken, betrouwbaar en bijzonder creatief. Veel dank en tot een volgend project, Liseth!’
2. ‘Super lucky to have collaborated with Liseth to make our vision a reality.’

De Illustraties:

De Iconen:

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.