Illustraties & brochures edelstenen Bryonly

illustratie Purpuriet Blitz Ontwerpt_Hoofdfoto

Illustraties

Op deze pagina laat ik je de illustraties zien uit de mooie persoonlijke opdracht die mocht ik maken voor Lindsay. Lindsay heeft een mooi bedrijf ‘Bryonly’, waarin ze met heel veel passie onder andere edelstenen, mineralen en sieraden verkoopt. Ook ik ben gek op natuur- en edelstenen en de betekenis van deze prachtige natuurschone wondertjes. Dat maakte deze opdracht extra leuk! Om het 5-jarig bestaan van haar bedrijf te vieren, mocht ik voor Lindsay vijftien brochures met bijpassende illustraties ontwerpen. Het werd een prachtig geheel.

Persoonlijk illustratie

Lindsay heeft gekozen voor mijn bedrijf Blitz Ontwerpt, omdat ze viel voor mijn stijl van illustreren. Ze wilde voor haar bedrijf graag een illustratie laten maken van zichzelf, zodat ze die op verschillende manieren in kan zetten voor haar branding. Ik illustreerde deze mooie dame eerst in een zwart-wit en heb het resultaat verder vormgegeven in de stijl en kleuren van haar logo. Heel tof en passend geworden bij haar bedrijf!
De illustratie van Lindsay staat prominent op de achterpagina van haar vijftien (!) brochures (met 15 soorten edelstenen) en deze zul je wel vaker tegen komen op haar social media. Leuk om te zien hoe deze geïllustreerde dame op Lindsay lijkt? Kijk dan eens op de website van Bryonly.

Kleine brochures

De mooie kleine brochures welke ik mocht ontwerpen en leveren, bestaan uit 15 boekjes met 15 soorten edelstenen die worden verkocht in de webshop van Bryonly. Kleine interactieve boekjes, met mythes en verhalen, passend bij de edelsteen uit dat boekje, met een mooie affirmatie en een prikkelende vraag, waar ruimte is om een antwoord in te vullen. De boekjes zijn geschikt voor jong en oud. Ieder boekje kreeg zijn eigen kleur, bijpassend bij de Edelsteen en het verhaal. Het is een mooie collectie geworden! Bekijk de boekjes hier.

(Ik laat je hier in mijn portfolio een aantal illustraties zien uit de boekjes, je zult begrijpen dat hier Copyright op berust en de illustraties niet gebruikt mogen worden door anderen dan Blitz Ontwerpt of Bryonly.)

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke illustraties passend bij jou of jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Reactie van de klant: ‘Nogmaals bedankt voor alles, je hebt wat ik in mijn hoofd had echt gemaakt! Het ziet er fantastisch uit!’

Techniek: grafisch ontwerp en illustraties
Levering:  illustraties en drukwerk (15 brochures) geniet-gebonden

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.