Brochures & illustraties edelstenen Bryonly

illustraties brochures edelstenen affirmatie Blitz Ontwerpt boekjes

Illustraties

Wat een prachtige en persoonlijke opdracht mocht ik maken voor Lindsay van Bryonly! Lindsay heeft een mooi bedrijf, waarin ze met heel veel passie onder andere edelstenen, mineralen en sieraden verkoopt. Ook ik ben gek op natuur- en edelstenen en de betekenis van deze prachtige natuurschone wondertjes. Dat maakte deze opdracht extra leuk! Om het 5-jarig bestaan van haar bedrijf te vieren, mocht ik voor Lindsay 15 brochures met bijpassende illustraties ontwerpen. Het werd een prachtig geheel. Je kunt de illustraties uit de boekjes hier bekijken.

Vijftien soorten edelstenen en brochures

Ik mocht mooie kleine brochures ontwerpen en leveren, voor 15 soorten edelstenen die worden verkocht in de webshop van Bryonly. Kleine interactieve boekjes, met mythes en verhalen, passend bij de edelsteen uit dat boekje, met een mooie affirmatie en een prikkelende vraag, waar ruimte is om een antwoord in te vullen. De boekjes zijn geschikt voor jong en oud. Ieder boekje kreeg zijn eigen kleur, bijpassend bij de Edelsteen. Het is een mooie collectie geworden!

(De illustraties uit de boekjes die ik hier in mijn portfolio laat zien, mogen niet gebruikt worden door anderen dan Blitz Ontwerpt of Bryonly. Hier berust Copyright op. Ben je geïnteresseerd in persoonlijke illustraties passend bij jou of jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op!)

Reactie van de klant: ‘Nogmaals bedankt voor alles, je hebt wat ik in mijn hoofd had echt gemaakt! Het ziet er fantastisch uit!’

Techniek: grafisch ontwerp en illustraties
Levering:  illustraties en drukwerk (15 brochures) geniet-gebonden

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.