Geboortekaart Thijm

geboortekaart Thijm label lint_Blitz Ontwerpt

Geboortekaart voor onze zoon Thijm

In 2012 is onze oudste zoon Thijm geboren!!! Wat zijn we trots!!! Voor onze zoon Thijm heb ik zelf het geboortekaartje ontworpen, iets wat je als ontwerper natuurlijk graag wilt doen. Aan het kraambezoek wilden we een origineel bedankje geven. We hebben gekozen om zijn naam eer aan te doen, en gaven als geboortebedankjes een zakje met kruidenzaadjes voor Thijm-kruiden. Ook op de envelop een leuk detail van zijn geboortekaart, een mooie leuke adressticker. We kregen veel leuke reacties op de geboortekaart van Thijm.

Geboortekaart voor broertje Juul

In december 2016 heeft Thijm een broertje gekregen, Juul!!! Ook zijn geboortekaartje heb ik ontworpen. Bekijk hier de geboortekaart van Juul. Het geboortekaartjes past super leuk bij Juul zijn babykamer. Ik schreef een blog, waar je leuk binnen kan kijken in zijn kamer! Ook voor Juul zijn geboortekaart een mooie sticker op de envelop.
Wat zijn we een trots papa en mama, van onze twee mooie lieve boys!!!

Geboortekaart op maat

Wil jij ook een geboortekaart op maat (met originele illustraties) laten ontwerpen voor jullie kleine op komst? Neem gerust contact op voor meer informatie! Ik help jullie graag.

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp
Levering: geboortekaarten, blauwe enveloppen, geboortebedankjes en adresstickers

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.