Geboortekaart Anne

Geboortekaart Anne 01_Ooievaar

Geboortekaart ooievaar

Voor lieve vrienden van ons mocht ik ook de geboortekaart ontwerpen voor de derde spruit op komst! Een geboortekaart in dezelfde stijl als die van tweelingbroers Thijs en Joris; met de ooievaar er weer op! Op de binnenkant de kinderkamer mét de twee grote broers geïllustreerd. Van tevoren wist ik niet of de baby een jongen of meisje zou worden, dus ontwierp ik de kaart in twee kleuren.

Papiersoort

De papa en mama van Anne wilden graag een ‘ouderwetse look’ in het geboortekaartje zien, dus heb ik gekozen we voor reliëfpapier in een gebroken witte kleur en illustreerde ik op en geschetste manier. Mooi resultaat!

Geboorteschilderijtje

Velen van jullie weten dat schilderen mijn hobby is en zo ook schilder ik geboorteschilderijtjes. Anne kreeg een schilderijtje cadeau van haar oma, zo lief! Het hangt nu mooi op haar kinderkamer. Hieronder een foto! Wil jij ook een schilderijtje bestellen? Dat kan hier!

Reactie van de klant: Liseth is voor ons al vele jaren de persoon die onze wensen met haar creatieve geest weet om te zetten in ware kunststukjes met een passende boodschap, dat de bijzondere gebeurtenis nog specialer maakt.

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp
Levering: geboortekaarten en enveloppen en sluitzegels

Originele geboortekaart ooievaar

Ben jij ook op zoek naar een geboortekaart met persoonlijke illustraties en een uniek ontwerp? Neem dan contact met mij op!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.