e-Book Fermont Fotografie

ebook illustraties ontwerp geboortefotografie Fermont Fotografie

Eind 2013 heeft Marry mij gevraagd om aan een groot project mee te gaan werken, natuurlijk was mijn antwoord daarop, ja! Marry heeft een eBook geschreven, dat ik voor haar mocht illustreren en ontwerpen. Wat een eer. Het is een prachtig eBook geworden (met wel 41 pagina’s), vol met leuke weetjes, tips en feitjes over de zwangerschap, geboorte en de newborn periode. Uiteraard met mooie foto’s van Marry zelf.
Wij zijn enorm trots op het resultaat en zouden het leuk vinden als jullie het volledige eBook willen bekijken! Dat kan hier.

Marry Fermont van Fermont Fotografie heb ik ooit ontmoet op een geboortebeurs, daar stonden wij naast elkaar. We hebben altijd contact gehouden, volgen elkaar en zijn inmiddels ook zakelijk aan elkaar verbonden. Ik ontwerp diverse opdrachten voor Marry en zij heeft van onze zoon al 2 leuke fotoshoots gemaakt!!!

Reactie van de klant:
Liseth is creatief, enthousiast, altijd positief en ze zit boordevol ideeën. Samenwerken met Liseth is altijd een klein feestje en van de resultaten kan je alleen maar heel erg blij worden!

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp
Levering: eBook met links

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.