Mijn nieuwe website online!

Blog_Website Online_achter de schermen

Oh wat is er hard gewerkt de afgelopen tijd! Met een prachtig resultaat! Ik ben online en zo blij met mijn nieuwe website! Eindelijk kan ik jullie voorzien van leuke creatieve blogs, met bijvoorbeeld tips of een kijkje achter de schermen. Of wat denk je van mijn shop? Je kan er nu online betalen met iDeal en in België met Bancontact. Er staan weer nieuwe originele ansichtkaarten bij en andere leuke producten. Alles dat in de shop te koop is, is door mij geïllustreerd en ontworpen, een origineel cadeau dus, of gewoon leuk om jezelf mee te verwennen en natuurlijk te versturen om iemand anders weer blij te maken met een kleurrijke kaart op de deurmat.

Achter de schermen
Mijn website heb ik zelf ontworpen, wat leuk is om voor jezelf te kunnen doen, maar ook oh zo lastig! Gelukkig had ik voor de technische kant van mijn website hulp van Cristian Kiesling, dankjewel voor al je gezellige en leerzame uren! Annemarie Andriessen heeft prachtig werk geleverd, door foto’s van mij te maken en niet te vergeten de foto’s van mijn styled shoot. Thanks voor het prachtige resultaat! (Overigens heb ik voor Annemarie ook haar website ontworpen. Wil je ook informatie ontvangen over het laten ontwerpen van een website? Neem dan hier contact met mij op.)

Bedankt!
Niet alleen ik draaide overuren, maar daardoor ook mijn gezin. Dankjewel lieve mannen dat jullie altijd voor mij klaar staan en natuurlijk de opa’s en oma’s voor de extra oppas-uurtjes. Met de Pasen ga ik eens flink genieten van de quality time met mijn gezin! Enne… Wie t/m Tweede Paasdag (2016) een bestelling plaatst in mijn shop, ontvangt een leuk extraatje!

6 reacties op “Mijn nieuwe website online!”

  1. Gefeliciteerd Liseth! Je site ziet er prachtig uit!! Ik heb net een paar kaarten bij je besteld! 😉
    Het gaat je vast veel nieuwe klanten opleveren. Ik vond het heel leuk om voor je te doen! Keep up the good work! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.