Website Klik-Klak fotografie

Klik-Klak fotografie website Blitz Ontwerpt

Voor Annemarie van Klik-Klak ontwerp ik meerdere leuke producten, met als één van de toppers haar website! Deze is 1 januari 2016 online gegaan.
Annemarie wilde graag een website met daarin een vormgeving in ‘polaroid stijl’. Ik gaf haar site een frisse nieuwe look, waarin haar prachtige foto’s natuurlijk centraal staan. De site bevat diverse functies, waaronder een winkel, slideshow, interactieve side-bar en een contactformulier. Voor de ontwikkeling van deze technische aspecten, werk ik samen met Kiesling Media. Het totale ontwerp is gemaakt door mij, Blitz Ontwerpt.
Klik-Klak heeft een prachtige site met nog mooier portfolio, bekijk de site hier!

Bekijk hier enkele andere opdrachten welke ik voor Klik-Klak heb mogen ontwerpen.

Techniek: webdesign, illustraties, grafisch ontwerp
Levering: website met diverse functies

Reactie van de klant: ‘Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Liseth. Ik krijg altijd keurige offertes van te voren, zodat ik precies weet wat ik kan verwachten. Ze geeft (als je dat wilt) ook meerdere opties om uit te kiezen. Liseth heeft ook mijn website ontworpen. Ze onderzoekt welke stijl het beste bij je past en maakt op basis daarvan het ontwerp. Zo is mijn website clean en simpel, zoals ik wilde. Liseth heeft oog voor detail en denkt ook mee door de ogen van de klant. Het resultaat is elke keer weer mooi en kwalitatief erg goed. Ook divers drukwerk door haar laten ontwerpen en drukken. Ook hierin heeft Liseth meegedacht en gaf bijvoorbeeld een extra optie voor gouden enveloppen, omdat die mooi bij het ontwerp paste. De informatie kreeg ik op tijd en met bv. prijsverschil met gewone enveloppen. Kortom elke keer weer; meer dan tevreden!’

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.