Trouwkaart Louke en Edwin

trouwkaart illustratie kraft bedankje

Voor dit leuke bruidspaar mocht ik, nadat ik in het verleden al de geboortekaart Ruben had ontworpen, de trouwkaart ontwerpen. De bruiloft had veel mint-details, dus ook deze kleur komt terug in de trouwkaart.

Voor de bruiloft van Louke en Edwin, heb ik een originele illustratie gemaakt, van de gezichten van dit gezin. Zo is het een echte originele en persoonlijke serie geworden, met kaftpapier look!
Ik mocht niet alleen een trouwkaart ontwerpen, maar ook een Milestone kaart met leuke feitjes, gepersonaliseerde menukaarten, een logo voor op de adressticker én een sticker voor op het huwelijksbedankje; de luciferdoosjes ‘The perfect match’. Ook mocht ik een huwelijksschilderij schilderen. Wat een super leuke opdracht, een hele serie! Edwin, Louke en Ruben, veel geluk met elkaar!

Reactie van de klant:
‘Liseth is erg creatief en super gezellig, dat wisten wij al omdat Liseth ook het geboortekaartje van onze zoon gemaakt heeft. Voor onze bruiloft heeft ze opnieuw een waanzinnig mooi en persoonlijk ontwerp gemaakt. Ze wist onze wensen op een zeer creatieve en originele manier om te zetten in een heel mooi ontwerp. Tijdens het ontwerpproces waren de korte lijnen erg fijn om snel te kunnen communiceren. Als Liseth eenmaal begint met ontwerpen weet ze echt niet meer van ophouden! Wij zijn Liseth super dankbaar, door haar ontwerpjes is onze bruiloft zeker persoonlijker geworden!’

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp
Levering: trouwkaarten, menukaarten, Milestone-kaarten, logo, stickers, huwelijksschilderij

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.