Logo Sloots legal & more

logo Sloots legal juridisch_Blitz Ontwerpt

Logo Sloots juridisch

Voor Annechien haar nieuwe bedrijf Sloots Legal & More mocht ik een juridisch logo ontwerpen. Een juridisch vrouwelijk, maar strak logo, dat verschillende werkzaamheden mocht weergeven. De kleur roze is door Annechien gekozen en vult de zwarttinten mooi aan. Haar wens was een ‘technisch’ logo en één van haar sterke persoonlijke kenmerken erin te verwerken: ‘verbinden’, zodat het logo bij Annechien zelf en haar bedrijf past.

Drukwerk

Voor het verzenden van poststukken mocht ik een adressticker ontwerpen en leveren. Helemaal goed, als je logo op al je uitingen terug komt. Sloot legal & more heeft voor mijn bedrijf alle juridische zaken als AVG en Algemene voorwaarden opgezet. Mocht jij ook op zoek zijn naar een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf? Neem dan gerust contact op met Annechien!

Zakelijke kerstkaart

Voor deze klant mocht ik ook een zakelijke kerstkaart ontwerpen, in de kleuren van haar logo. Annechien viel voor mijn illustraties en wilde deze graag terug zien in het ontwerp. De illustraties maak ik altijd op maat voor mijn klanten, zo heb je altijd een origineel ontwerp, passend bij jou en je bedrijf!

Wil jij ook een logo laten ontwerpen door mij? Lees dan hier verder of neem contact op voor informatie.

Techniek: grafisch ontwerp
Levering: logo, drukwerk

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.