Logo Ergotherapie Krimpen

Logo huisstijl illustraties Ergotherapie Krimpen

Logo met illustraties

Voor Sandra en Marieke mocht ik het logo ontwerpen voor hun nieuwe maatschap Ergotherapie Krimpen, wat een eer! Tijdens het ontwerpen heb ik ervoor gekozen om in alle uitingen diverse werkzaamheden en onderdelen van het vak van deze dames, op een abstracte manier te illustreren. De vele soorten illustraties kunnen per onderwerp, bijvoorbeeld op de website, gebruikt worden als icoon. Het logo is een heel herkenbaar logo geworden, als je naar al deze illustraties kijkt. Een mooi strak geheel, dat je in heel de huisstijl terug ziet.

Huisstijl

Voor Ergotherapie Krimpen mocht ik ook een huisstijl ontwerpen. De klant heeft gekozen voor visitekaarten, briefpapier, enveloppen en stickers, waar overal de illustraties van de werkzaamheden weer terug komen. Een mooi compleet plaatje in al je uitingen, zorgt ervoor dat je herkenbaar wordt als bedrijf, en dus onthouden wordt.

Website

Ook mocht ik voor Ergotherapie Krimpen de website ontwerpen. De website en meer informatie over het webdesign, vind je hier.

Logo laten ontwerpen?

Wil jij voor jouw bedrijf ook een nieuw logo laten ontwerpen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, ik help je graag.

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp
Levering: logo, visitekaarten, briefpapier, enveloppen, stickers, canvas tasjes

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.