Illustraties kleurplaat 50 jaar Park Hitland

Park Hitland Zuidplas Capelle_Illustraties kleurplaat Portfolio Blitz Ontwerpt

Jubileum Park Hitland 50 jaar

Deze week bestaat het prachtige natuur-/recreatiegebied Park Hitland hier in mijn woonplaats Nieuwerkerk aan den IJssel 50 jaar. Hoe tof is het dan, dat je als Nieuwerkerkse ondernemer wordt benaderd om illustraties, een kleurplaat en de advertenties voor deze feestweek te ontwerpen en te leveren! Je begrijpt, dat is een feestje om te ontwerpen natuurlijk, die Illustraties kleurplaat 50 jaar Park Hitland!

Illustraties

Tijdens de jubileumviering zijn er veel leuke activiteiten en workshops, worden er ijsjes uitgedeeld en aan de kinderen deze kleurplaten! Wie hier in de regio woont en ook wel eens in het Park Hitland komt, herkent de locaties, items en tafereeltjes die ik voor in de kleurplaat illustreerde! Natuurlijk gaan we zelf ook de speurtocht lopen, zodat onze kids de kleurplaat ook kunnen inkleuren!

Advertenties

Voor de bekendmaking van het programma van de jubileumviering van Park Hitland mocht ik een viertal advertenties ontwerpen, die in diverse kranten kwamen te staan. Deze advertenties heb ik ontworpen in de stijl van het logo, maar natuurlijk ook aangevuld met leuke door mij geïllustreerde borden, zodat alle ontwerpen in dezelfde stijl zijn. Ben jij de kleurplaat en advertenties al tegengekomen?

Wil jij ook illustraties op maat laten ontwerpen door mij? Neem gerust contact op voor meer informatie!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.