Iets met stempels en gouden inkt…

Voor Pure Life Geboortefotografie, mocht ik een prachtig werk ontwerpen. Het ontwerpen begon digitaal, maar heb ik uiteindelijk met stempels en gouden inkt uitgevoerd op, jawel… stof. Geboortefotograaf Mirjam wil alle ouders, waar zij een geboortereportage voor mag maken, een persoonlijk cadeau geven na de geboorte van het kindje.

Natuurlijk gaan wij hier niet verklappen wat het mooie stijlvolle cadeau is, maar ik vind het wel leuk te laten zien hoe veelzijdige opdrachten ik voor Mirjam mag maken.

Reactie van Mirjam:
‘Je bedrijf tot een succes maken kan alleen met mensen om je heen die je begrijpen, aanvoelen en verder willen helpen. Een mooi bedrijf bouw je niet alleen maar met een team om je heen. Liseth is voor mij samen met een aantal andere mensen het gouden randje van mijn werk. Liseth bedankt dat jij daarvan deel uitmaakt. Ik ben er heel trots op dat jouw naam onder mijn grote projecten staat.’

Voor Pure Life Geboortefotografie heb ik ook een mooi boek mogen ontwerpen.

Techniek: ontwerp, stempelwerk, (naaiwerk uit tijdtechnisch oogpunt uitbesteed. Prachtig werk geleverd door Door Jolanda)
Levering: geheim…

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.