Geboortekaart Ruben

Voor de ouders van Ruben hebben het molentje en de bloem een speciale betekenis, dus waren ze op zoek naar iemand die een origineel persoonlijk ontwerp voor ze kon maken. We ontmoetten elkaar op de Geboortebeurs en zo kwam het kaartje tot stand. De Italiaanse kleuren behoorden ook tot hun wens, dus genoeg info voor een creatief ontwerp. De naam ‘schreef’ ik met lint, om het verlogens in te scannen. Ook mocht ik een kaartje ontwerpen voor aan het geboortebedankje.
Ik mocht voor Ruben ook een geboorteschilderijtje schilderen. Inmiddels heb ik ook een super leuke trouwkaarten serie mogen ontwerpen voor de ouders van Ruben!

Reactie van de klant:
Wij hebben Liseth ontmoet op een kleine 9 maanden beurs in Capelle aan den IJssel. Het klikte meteen! Het was fantastisch dat Liseth na een leuk, gezellig gesprek zo’n mooi resultaat heeft weten te maken. Wij waren hier erg blij mee. Na het geboorte kaartje heeft Liseth in dezelfde stijl ook een bedankkaartje gemaakt en als bekroning een heel erg mooi en uniek geboorteschilderij.

Techniek: illustraties, grafisch ontwerp en handwerk
Levering: geboortekaartjes, enveloppen, bedankkaartje

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.